Meteen naar de inhoud

Vanaf eind augustus beschikbaar bij cosy beauty !

Heel trots kan ik je meedelen dat ICOONE® binnenkort deel uitmaakt van het gamma. Dit iconisch toestel zal een enorme meerwaarde zijn in het salon en de resultaten naar een sky high niveau tillen.

Ben jij benieuwd wat icoone allemaal inhoud? Lees dan alvast deze pagina rustig door.

Ben jij al helemaal overtuigd van icoone en kan je niet wachten om deze behandeling te starten? Vanaf 15 juli tot 20 augustus kan je al een pre order abonnement aankopen met een serieuze (maar eenmalige) kennismakingskorting.

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de start van deze pre order? Schrijf jezelf dan in op de wachtlijst.

ga naar de wachtlijst.

ICOONE®

Welzijn voor lichaam, huid en geest. Met 21.600 microstimulaties per minuut maakt icoone® het mogelijk om verschillende soorten huidoneffenheden te behandelen. Of het nu gaat over huidverslapping, littekens, cellulite, oedeem, ... door te draineren, te verstevigen en te contouren in combinatie met LED en LASER kan icoone® ze allemaal aan!

Plan een afspraak

ICOONE®

Icoone® Medical

Icoone® Medical kan de meest gevoelige en beschadigde huid behandelen door diepe en effectieve stimulatie van het bindweefsel voor optimale activatie- en weefselherstel.

Dat allemaal op een 100% pijnloze en natuurlijke manier.

De belangrijkste toepassingen van icoone® op medisch gebied zijn: het behandelen van brandwonden en littekens, pre- en postoperatieve behandelingen bijv. ooglidchirurgie, lymfoedeem en lipoedeem, vermindering van cellulite en revalidatie van de zwangerschap. Denk hierbij ook aan het verlichten van spierproblemen en peesontstekingen.

  • Verbeteren van lichaamscontour en huidverslapping

  • Pre en post operatieve ondersteuning

  • Verbetering van littekens en brandwonden

  • Verlichting van lymfoedeem en lipoedeem

Icoone® Face & Body

Icoone® modelleert en verstevigt de huid al binnen enkele sessies dankzij het activeren van het natuurlijke celmetabolisme, draineren van afvalstoffen en het activeren van collageen- en elastine productie. Dit zorgt voor een gevoel van welzijn en geeft tegelijkertijd ook een esthetische verbetering.

Verjongt de huid met LED:

De golflengte van 650nm bevordert de cel vernieuwing door de stimulatie van collageen- en elastineproductie en verbetert de lymfatische microcirculatie. Voor postoperatieve toepassingen bevordert het weefselgenezing, zorgt het voor een betere zuurstofvoorziening van de huid en vermindert het ontstekingen, zwellingen en pijnklachten.

Versterkt het resultaat met LASER:

De golflengte van 915nm stimuleert vetcellen door hun natuurlijke metabolisme (lipolyse) te activeren. Hierdoor wordt cellulite verminderd, het lichaam versterkt en de microcirculatie geactiveerd.

  • Huidverstrakking en -versteviging

  • Verbetering gelaats- en lichaamscontouren

  • Lymfedrainage afvoer vochtophoud

  • Vermindering van vetophopingen en celullite

Before & After

Micro Actions, Macro Changes.

Boek jouw Icoone intake gesprek

Stappenplan Icoone®

Kom je voor de eerste keer voor een icoone behandeling? Dan is jouw eerste stap het maken van een afspraak voor een gratis intake gesprek. Dit intake gesprek is verplicht. Op deze manier kunnen we rustig samen alles overlopen, jouw wensen en verwachtingen schalen en een behandelplan opstellen om jouw doelen zo snel en doeltreffend mogelijk te bereiken.

Jouw eerste lichaamsbehandeling:

Om een icoone behandeling te kunnen uitvoeren, is het van belang dat je een bodysuit aantrekt. Deze krijg je gratis bij een abonnement of kan je aankopen wanneer je kiest voor aparte behandelingen.

1. Omkleden en aantrekken van de bodysuit.

2. Installatie op de behandeltafel en instellen van het geschikte programma.

3. Uitvoering van de behandeling. Jij kan lekker ontspannen terwijl ik de behandeling nauwkeurig uitvoer.

4. Omkleden en helemaal relaxt terug naar huis.

Ideaal is om na de behandeling nog een rustige wandeling van minstens een kwartiertje te maken, voldoende water te drinken en zoetigheden te vermijden de rest van de dag.

Jouw eerst gelaatsbehandeling:

1. Installatie op de behandeltafel en instellen van het geschikte programma.

2. Uitvoering van de behandeling. Jij kan lekker ontspannen terwijl ik de behandeling nauwkeurig uitvoer.

3. Genieten van het resultaat.

Bekijk de prijslijst