Meteen naar de inhoud

Sugaring

Suiker ... De ultieme luxe voor je huid!

 

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een 100% natuurlijk product. Zeg vaarwel tegen pijn, ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Met suikerontharing geniet je van een fantastisch resultaat, een zijdezachte huid en bovendien is het pure wellness!

 

Een suikerbehandeling doet echter meer dan ontharen alleen: ze zorgt ook voor een peeling van de dode huidcellen. Daarenboven maakt suiker de huid zacht, waardoor er geen beschadigingen of allergische reacties optreden. Zodoende is deze methode geschikt voor alle huid- en haartypes.

 

Na verloop van tijd leiden de behandelingen tot sterk verminderde haargroei. De haren komen elke keer dunner terug. Na slechts enkele behandelingen is er duidelijk verschil merkbaar met harsen. Alle zones (benen / armen / bikini / full wax / gelaat) kunnen behandeld worden, zowel bij mannen als vrouwen.

Boek een Sugaring

Klanten Reviews

 • Intussen kom ik al dik drie jaar maandelijks bij Cosy Beauty voor suikerontharing en ik ben telkens weer tevreden over de behandeling. Voordien had ik erg veel last van dikke, stugge en ingroeiende haren, een probleem dat nu verleden tijd is. De haartjes komen veel fijner terug en blijven ook heel lang weg. De sugar wax is zeker een aanrader en het salon ook: Sylvia is heel professioneel, maar ook oprecht geïnteresseerd en altijd vriendelijk.

  - Nathalie T.
 • Ik kom al 2 jaren bij Sylvia voor sugar waxing en ik ben super tevreden! Zij is een super aangename en warme persoon die ervoor zorgt dat u op uw gemak voelt. Haar salon is mooi ingericht, gezellig en proper. Sinds dat ik voor de eerste keer sugar waxing bij Cosy Beauty heb gedaan, doe ik geen andere methode van ontharing. De haartjes groeien minder snel terug, en fijner. Mijn huid is ook zachter nadien. TOP service, ik kan alleen aanbevelen!!!

  - Sylvie L.
 • Eerste maal bezoek aan Cosy Beauty op aanraden van vriendin, ook de eerste maal suikerwasontharing. Het was minder pijnlijk dan gewone was. De roodheid was ook snel weggetrokken! Aangename kennismaking en aanrader!

  - Sigrid A.
 • Ik ben altijd super tevreden van mijn bezoekjes aan Cosy Beauty. Sylvia zorgt steeds voor een warm ontvangst, stelt je op je gemak en werkt heel precies en hygiënisch. Een echte aanrader wat mij betreft!

  - Veronique E.